Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sanie Lillehammer Rodel Mini W/BackSupport
469 lei
Brand
LILLEHAMMER RODEL MINI W/BACKSUPPOR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Anul acesta Mosul nostru drag a facut o calatorie in Bavaria, patria saniutelor si i-a placut foarte mult ideea unei saniute clasice din lemn, asa ca s-a gandit de ce nu?

Si asa a aparut din mainile magice ale spiridusilor Lillehammer Rodel Mini, o sanie de lemn cu spatar intr-o versiune isteata, demontabila in 2 secunde, care nu va ocupa mult spatiu in masina ori acasa. Cu suport pentru spate ca si accesoriu standard, este potrivita de asemenea si pentru copiii mai mici. Talpile din metal usor confera proprietati optime de alunecare. Dispune de un cordon cu maner care va ofera posibilitatea de a trage saniuta din fata. Usor de manevrat.

Sania este realizata din lemn de fag laminat foarte rezistent si este realizata manual in Bavaria, Germania - patria saniilor de lemn. In acest fel rezulta cea mai inalt calitativa si rezistenta in timp saniuta de pe piata.

Dimensiuni/greutate: 90 x 28,5 x 28 cm / 5,5 kg
Material: fag de inalta calitate, poliamida cu fibra de sticla (PAGF)
Varsta recomandata: peste 4 ani
Greutate maxima recomandata: 75 kg
Usor de manevrat.

Aprobari: CE si TUV/GS Garantia produsului este de 2 ani. Hamax este un producator de renume mondial al celor mai rezistente saniute cu un design atat de atragator atat pentru copii cat si pentru familiile acestora. Saniutele din lemn Hamax dau tonul distractiei pe zapada!!!

Productia de saniute din lemn Hamax a ramas inca din 1958 in Norvegia, si de aceea stim sigur ca Mos Craciun isi ia saniutele din Laponia, acolo unde fiecare produs este realizat cu atentia cuvenita si din materialele cele mai bune, menite sa reziste asprelor conditii din tara lui Mos Craciun!!  www.eldas-jucarii.ro
Din Gura in Gura